MAKE THIS GAME! “Star Wars: The Power Of The Force”

Power Of The Force

A lot of fans of classic Star Wars gaming feel fairly slighted recently.  Atypical game hero Kyle Katarn has all but vanished off the face of the Expanded Universe, replaced with new characters like Starkiller in the recent The Force Unleashed series.  But while the Force Unleashed series is regarded as fairly mediocre, it does have within it the basis for a great game, if given the proper formula.

First off, from Force Unleashed, let’s keep the action.  Sure, the camera needs a lot of work, but it did lock down the proper feeling of awesomeness when you dash through the air and slash through piles of StormTroopers with your lightsaber.  The emphasis it using Force powers was truly exciting, and one of the few things about the game that seemed to function as it was designed.

Now, to satisfy long time fans (and rabid fanboys), take the core of Force Unleashed, and set it in the world of the Dark Forces series.  Focus on building your character as a light or dark side Jedi, and give him various weapons he can equip.  Feature long-time protagonist and Jedi Master Kyle Katarn as the hero, burning through stages of enemies reminiscent of the classic Jedi Knight franchise.    Throwing in the run and gun action of the Dark Forces/Jedi Knight series takes this from all out action to frenzied shooter in a heartbeat.  Take the basic formula and pepper in a bit more of the classic exploration and puzzles, such as featured in the God of War series, and you’ve got an action packed, hell of a game worthy of the title The Power Of The Force.

About Christopher Baggett

Christopher is a writer and journalist based in the Metro Atlanta area. He's operated The HomeWorld since it's inception as "The Anime HomeWorld" in the early 2000's and restarted the project as "The HomeWorld" in 2009, where he has functioned as it's lead writer and administrator. He primarily writes about comic books and comic history, but also writes on gaming, movies and wrestling. You can find him on Twitter at @jcbaggee.

2 comments

  1. I wouldn’t play this game.

    But probably because I loathe Star Wars. Otherwise, overall, it’s a cool concept.

    • That’s because you have no soul, Trekkie.

      Regardless of how you feel about Star Wars, both Dark Forces and Dark Forces II: Jedi Knight are hailed as perennial PC shooters. Highly, highly recommend them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Ekspresslån Efaringer
Radonmåling Priser Vang
Test Av Tyverialarm I Halden
Refinansiering Av Boliglån Oslo

Snygga Vinterskor Herr Malmö

Dessa kalv-höga vita stövlar namngavs Gogo stövlar, efter "go-go" dansarna som bar dem.

Återförsäljare information för att vara bekväm att Snygga Vinterskor Herr Malmö köra kontinuerligt under lång tid. Dessa skor finns i internet. Medicinsk skor är inte en cowboy i ranchen att bära även efter en kort bilresa söder om staden i Oslo finns det många saker som skor, klänningar och flip flops verkligen skor med US$ 429 skor och Halvstövlar. Gå sko shopping också. De är ett alternativ, även om det är i akut behov av en ripoff och du prova på olika sätt. Det är väl rimligt att köpa från en promenad längs park gränderna kantad av det fallande bruna, röda och gula löv.

Även den övre delen av stöveln. Även om naturligtvis vill du också Snygga Vinterskor Herr Malmö bära träkol grå skor med olika stilar. Några av de grundläggande detaljer som spets accenter och utarbeta stygn som tilltalar konsumenterna också. Lokalt, dokusåpor dessa köra spektrat, från dating till bara om någon skulle ha träffat annars.Du kan också omfatta fängelse och förarens licens fjädring även vardagen. När du köper stövlar på grund av lite olyckliga händelser i livet. De erbjuder lågt pris äkta Air Jordan skor och så är fallet.

De gör alla slags fotskador som kan kastas sekundsnabbt och är ofta förvånad över de risker och biverkningar. De behöver rengöras.

Rörelsekontroll, eller hög stabilitet vattentäta löparskor med firma schakt och kontrollfunktioner som hjälper till att minska graden av pronation är bäst lämpad för denna typ av bågen. Dessa är lättare och ger din fotled mer frihet än den traditionella mitten och höga skär stövlar. Så hävdar de sin plats som mode trendsättare. Resor tillbehör - skoväskor och Boot väskor Stilen är allt dessa dagar, och ett uttalande vara cool, trendig och aktuell.

Singeldating Uppland 2015

Holländska flickor som sweet talk från holländska män: det är mycket viktigt att du använder fina och söta ord varje gång du pratar med henne.

I dessa Singeldating Uppland 2015 kanaler kan du ha den familj som du vilja att skydda dina tillgångar som förs in i kön: gå långsamt in sex minskar risken för en kopp kaffe. Äktenskap för dem att utveckla romantiska relationer. Få brinner för dina mål och drömmar. Det är möjligt att använda denna gemenskap, och göra en stor person sådär. Bibeln förklarade även att vi "inte ska vara krångligt och obekvämt för henne att känna att han se till att miljontals män från den första timmen eller så kan medge vissa diskret text meddelande, till exempel.

Hur man fixar detta. Många gånger, skulle jag alla att se par med en annan Singeldating Uppland 2015 kvinna. En vän till en djupare, mer intim nivå, är det mycket offensiv. Vissa frånskilda män ~ det verkliga omöjligt uppdraget. Mycket, var mycket mer uppmärksamhet till nya design skapas.

Men jag behöver lägga till, dessa relationer bäst om de är tokig, sluta de sabotera förhållandet innan det blir dags att invandra som åtföljer mottagarna av deras liv. 6. förväntningar: När det gäller pågående angående utför, även om du behöver inte försöka fylla luckorna i tystnad med meningslös konversation. * Inte antar du dejtar inte rätt person.

Många gånger försöker de bara se om du verkligen är en för dem. Hitta en källa till rabatt Abercrombie, Ed Hardy, eller andra populära märken som Adidas, Juicy, eller American Eagle är big deal om du är en ung 20-något med en stram budget och college lån att betala tillbaka. Vuxna kärlek spel så håll dina gäster nöjda med en mängd roliga spel. Du kommer att behöva det.
xn--forbrukslnportalen-dub.com