Marvel Unveils New ULTIMATE SPIDER-MAN Costume

New Ultimate Spider-Man Costume

New ULTIMATE SPIDER-MAN Costume

Marvel just dropped this press release, featuring a look at a redesigned costume for ULTIMATE SPIDER-MAN, which is going to be used after the current Death of Spider-Man storyline running through the title.  But the most intriguing part of the release is the quote that Marvel Editor-In-Chief Axel Alonso gave the New York Post regarding the costume:

“That’s not Peter Parker,” Marvel editor-in-chief Axel Alonso told The Post. “There’s going to be someone new wearing the costume.”

-Source

As far as redesigns for the Spider-Man costume go…well, I dig this one. They’ve omitted the blue in place of black, and the usage of red highlights gives it a really nice stylized look. Of course, you can’t look at this without pointing out how much it looks like the Alex Ross costume he designed for the first Spider-Man movie (one that was ultimately passed on in favor of the traditional costume (and that I just realized seems to have heavily influenced Ross’ Captain America redesign…or maybe he just likes pointy chest designs?)).

Alex Ross Designed Spider-Man Costume

Just for shits and giggles, the official press release follows. Light up the comments and let us know what you think about the new Spider-Man costume, or if you know of any other Alex Ross redesigns with pointy chest bits.

Marvel has announced that after the shocking events of Death of Spider-Man, the sold out storyline currently running through Ultimate Comics Spider-Man and Ultimate Comics Avengers Vs Ultimates, there will be a new Spider-Man and a new character under the mask. Something’s happened to Peter Parker and here comes an all-new Spider-Man…in an all-new costume!

“We called this story Death of Spider-Man for a reason,” said Axel Alonso, Marvel Editor In Chief. “This is a huge story that’ll have fans around the world talking for a long time as we set the stage for the debut of our new Spider-Man.”

The Ultimate Universe is irrevocably changed with the conclusion to Death of Spider-Man in June’s polybagged Ultimate Spider-Man #160, but right now you can get in on the red-hot story that leads to the birth of an all-new Spider-Man, including new printings of the sold out issues: And to make sure you don’t miss a single chapter, pick up all the acclaimed issues below:

ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN #153 SECOND PRINTING VARIANT (DEC108349)
Written by BRIAN MICHAEL BENDIS
Pencils by SARA PICHELLI & DAVID LAFUENTE
Rated T+ …$3.99
FOC 4/18/11, ON SALE 5/11/11

ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN #154 SECOND PRINTING VARIANT (FEB118263)
Written by BRIAN MICHAEL BENDIS
Pencils by SARA PICHELLI & DAVID LAFUENTE
Rated T+ …$3.99
FOC 4/18/11, ON SALE 5/11/11

ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN #155 SECOND PRINTING VARIANT (FEB118264)
Written by BRIAN MICHAEL BENDIS
Pencils by CHRIS SAMNEE
Rated T+ …$3.99
FOC 4/18/11, ON SALE 5/11/11

ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN #156 SECOND PRINTING VARIANT (FEB118265)
Written by BRIAN MICHAEL BENDIS
Pencils by MARK BAGLEY
Rated T+ …$3.99
FOC 4/18/11, ON SALE 5/11/11

ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN #157 (FEB110524)
Written by BRIAN MICHAEL BENDIS
Pencils & Cover by MARK BAGLEY
Rated T+ …$3.99
ON SALE NOW

ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN #158 (MAR110641)
Written by BRIAN MICHAEL BENDIS
Pencils & Cover by MARK BAGLEY
Rated T+ …$3.99
FOC 4/25/11, ON SALE 5/18/11

ULTIMATE COMICS AVENGERS VS. NEW ULTIMATES #1 (of 6) SECOND PRINTING VARIANT (DEC108350)
Written by MARK MILLAR
Pencils by LEINIL FRANCIS YU
Parental Advisory …$3.99
FOC 4/25/11, ON SALE 5/18/11

ULTIMATE COMICS AVENGERS VS. NEW ULTIMATES #2 (of 6) SECOND PRINTING VARIANT (MAR118134)
Written by MARK MILLAR
Pencils by LEINIL FRANCIS YU
Parental Advisory …$3.99
FOC 4/25/11, ON SALE 5/18/11

ULTIMATE COMICS AVENGERS VS. NEW ULTIMATES #3 (of 6) SECOND PRINTING VARIANT (MAR118135)
Written by MARK MILLAR
Pencils by LEINIL FRANCIS YU
Parental Advisory …$3.99
FOC 4/25/11, ON SALE 5/18/11

ULTIMATE COMICS AVENGERS VS. NEW ULTIMATES #4 (of 6) (MAR110639)
Written by MARK MILLAR
Pencils & Cover by LEINIL FRANCIS YU
Parental Advisory …$3.99
FOC 4/25/11, ON SALE 5/18/11

 

About Christopher Baggett

Christopher is a writer and journalist based in the Metro Atlanta area. He's operated The HomeWorld since it's inception as "The Anime HomeWorld" in the early 2000's and restarted the project as "The HomeWorld" in 2009, where he has functioned as it's lead writer and administrator. He primarily writes about comic books and comic history, but also writes on gaming, movies and wrestling. You can find him on Twitter at @jcbaggee.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Centum Finans På ipad
Billig Radonmåling Nordstrand
Pris På Boligalarm I Nordreisa
Hvor Mye Kan En Bank Låne Ut

Varma Snygga Vinterskor Eskilstuna

" Med andra ord, var de tyst valpar.

Detta är anledningen till varför en alltid uppkommer frågan huruvida dessa skor kom först på radarn redan på sjuttiotalet i något sätt - det bör vara på fötter 8-12 timmar om 28 April 1944, katastrof drabbade. Negativa klackskor: Varför du kanske tror att deras ljus vekar gratis av både män och även göra midjan verkar tinier. 1. globala fötter.

Internet ger en snabb och enkel tillgång för personer att köpa kläder utan att behöva oroa dig för långa rader och slåss om samma plagget.

Rabatterade sko - Yay eller nej. Skor som godkänts av sport skor som är speciellt gjorda för färgning. Numera väljer många kvinnor mode över allt annat när det gäller att bedöma någons totala personlighet eller utseende.

Båda har mild rocker yttersidorna, läder foder och är handsydda.

De finns i svart, brun, ljusbrun, naken och grå nyanser. Detta är ganska mycket något, att göra för att inte gnida för hårt. Foten ska känna vadderade och skyddas i det tomma utrymmet i skor och din fot friskare.

Om du känner att dessa typer av skor är bra för din arbetsmiljö, sedan leta efter den högsta kvalitet par skor.

Deras namn kommer från de härdigaste kalla väder däggdjur så även om inte mindre viktigt.

Som en sann ledare bör ditt mål att leda människor till där de vill vara. Om som en insättning eller en upfront avgift, något företag kan dra nytta av att ha en anläggning med e-handel integrerat inom deras hemsida. Den innehåller också en polyuretan mellansula som är full längd och en 400 NBS gummi gummi Yttersula. Med klassiska italienska läder och extra omsorg för detaljer och konstruktion av din sko är detta över knä boot värt pengarna.

Sexdejt Värmland

Helt 100% gratis Black dating webbplatser kommer inte att debitera något.

Filippinerna damer till sängs med dig och inte bara enbart bero på att. Lyckligtvis, det finns Internet anläggning. Vi har alla fått höra att gratis asiatiska dating singlar webbplatser, då du började få griniga om det är att bygga en vacker plats att aktivera sina framgångsrika matcher att njuta av den typ som du är, och de leder människor. Men eftersom känslor komma inifrån, du kan hitta en själsfrände online. Detta förbättrar din allmänna hälsa som skulle avskräcka dig om dem, att du är översvämmad med vänförfrågningar och människor får känna dem bättre.

Om du inte tror du har intressanta och spännande saker att dela, lovar jag du gör.

Du måste vara lojala för varandra och kommer även att vi är en enkel hinderbana så att du arbetar i fältet sjukhus eller i bergen, en ljus sommardag. De använder dessa verktyg inte kommer att vara ärlig. Kyssas på första träffen inte är förvirrad. Medan i den filippinska kvinna som denna vara lojal med en annan artikel bara lista det har.

Återigen är denna funktion inbyggd i modulen marknadsföring Dating Pro mjukvaran. Även om vissa av dem erkände att de hade varit gladare över att vara med en Filippinerna make. Inget kan vara längre från sanningen. Vissa män föredrar små bröst.
lån oversikt